Loading

CHURRASCO UD AF HUSET

Vores helt store speciale er den store brasilianske grillbuffet churrasco. Som tilbehør får I lækre hjemmelavede salater, sauce, kartofler og hjemmebagt brød. Bestiller I grillbuffet kommer der kok med ud til at stå for buffeten.

Praktiske oplysninger
Churrasco ud af huset er til min. 30 pers. Ved bestilling opkræves 5000,- i depositum. Kvittering for depositum fungerer som ordrebekræftelse og fratrækkes den endelige regning. Ved aflysning, senere end 10 dage inden, refunderes depositum ikke, men dækker booking, hidtidig planlægning og tab.

Endeligt antal gæster oplyses 10 dage før arrangementet, hvorefter faktura vil blive sendt og antal er bindende. Betaling af arrangementet kan ske til kokken på dagen/aftenen, eller overføres til Frederiksdal Fribad.

Salatbuffeten består af en række forskellige salater, sammensat af årstidens friske råvarer. Udvalget varierer fra dag til dag.

Enkelte af de faste salater på vores buffet:

Hjemmebagt brød, hummus, tzatziki

Vandmelon med middelhavsost GF

Solmodne tomater med mozzarella, rødløg, frisk basilikum og balsamico glace   GF

Pasta vendt i hjemmelavet pesto med cherrytomater, forårsløg og oliven

Broccolisalat med peberfrugt og rødløg

samt

Dagens kartofler og sovs

GF   Glutenfri    V   Vegansk

I Frederiksdal Fribad lægger vi vægt på økologi, friske råvarer og kvalitet. Salaterne kan derfor afvige fra ovenstående afhængigt af, hvad vi finder på torvene samme dag. Allergener? Spørg venligst personalet. Vi splitter desværre ikke regningen.

I forbindelse med grillbuffeten ud af huset tilbydes forret (varmrøget laks med basilikum dressing) 65,- pr. person og/eller dessert (hjemmelavet kage med friske bær) 45,- pr. person.

FRIBADETS CHURRASCO

Okseculotte “Picanha” på spyd
Lammeculotte på spyd
Kyllingeoverlår på spyd
Nakkefilet på spyd
Slagterens grillpølser
Smørmakrel og laks

Fribadets Salater

Pris pr. person 399,-

I prisen er inkluderet Fribadets churrasco, kørsel og samt en kok der er hos jer under arrangementet. Kørselstillæg 700,- (hvis afstanden er mere end en times kørsel fra Fribadet).

Kontakt os