Picanha (oksekød)
Nakkefilet med peberfrugt og løg
Kyllingeoverlår
Lammeculotte
Slagterens grillpølser
Smørfisk og laks
Grillede grøntsager
SALATER mv.
Hjemmebagt brød, hummus, tzatziki
Vandmelon med radiser, feta og frisk mynte GF
Solmodne tomater med mozzarella, rødløg, frisk basilikum og balsamico glace GF
Couscous med grillede grøntsager, abrikos, mandler, mynte og persille V
Pasta vendt i hjemmelavet pesto med cherrytomater, forårsløg og oliven
og
Dagens kartofler og sovs
Derudover 2 af dagens salater
(fx: Broccoli salat med broccoli, peberfrugt, rødløg, solsikkekerner og vinaigrette GF
Hjemmelavet coleslaw med marineret hvidkål og gulerødder GF
Sort quinoa med majs, gulerødder, æble, rødløg, koriander, frisk chili og limedressing GF/V
Fennikel carpaccio med citron og dild GF/V
Bønnesalat med sød sennepsdressing: Friske grønne bønner, rødløg og gul peberfrugt GF/V)
GF Glutenfri V Vegansk
I Frederiksdal Fribad lægger vi vægt på økologi, friske råvarer og kvalitet. Salaterne kan derfor afvige fra ovenstående afhængigt af, hvad vi finder på torvene samme dag. Allergener? Spørg venligst personalet. Vi splitter desværre ikke regningen.