DESSERT

Ugens dessert

55,-

Coupe Frederiksdal Fribad
Vanilieis og chokoladeis med friske jordbær

60,-

Portugisisk kiksekage med kakao og mørk chokolade

65,-

Frisk ananas carpaccio med vanilieis og mynte

65,-

Håndlavet chokolade fra La Grassa

60,-

Håndlavet chokolade fra La Grassa + 1 kop kaffe

70,-

TE/KAFFE

Cappuccino

38,-/48,-

Caffe latte

38,-/48,-

Espresso

 30,-/40,-

Irish coffee

65,-/80,-

Varm kakao med flødeskum

38,-/48,-

Kop te (Pukka – flere varianter)

38,-

Iskaffe med vanilie eller karamel

50,-

Stempelkande kaffe

MEXICO SHG – SAN FERNANDO – ORGANIC
Smagskarakter: Godt afbalanceret med sødme, frugt, honning, nødder og chokolade smag.

50,-

COLOMBIA – ANEI – SIERRA NEVADA DE SANTA MARTA – ORGANIC
Smagskarakter: Behagelig sødme, stenfrugt, god syrlighed men samtidig sprød, ristede mandler og afrundet krop.

55,-

BURUNDI – MAHANGA – ORGANIC
Smagskarakter: Lys, ren og afbalanceret med en cremet kraftig krop og sød eftersmag. Mørk chokolade, juiceagtig, karamel og citrus.

60,-

Loading